Friday, November 27, 2009

Berkorban?


salam.
Selamat hari raya aidil adha kepada semua.ada yg balik kmpg ada yg x.lau balik kmpg 2 bwkla keta elok2.skg nie mcm2 bita ak tgok lam tv.cedey gakla tmbh2 yg mati 2 org melayu kita.baru ja nak sambut raya haji ngn family tup2 ajal da smpai.bukan nak slhkan sapa2 mmg itu takdirnya.tp ak tgok pemandu kat malaysia nie bukannya pandai nak drive elok2.merempit mmg tere r tp bab2 rules n regulation ni lembab ja.ak mmg xdak pengalaman kat jln rya tp bila dh selalu tgok org potong ikut dan ja..langgaq trafik selambe dek ja..lmpu merah menyala lagi la berkobar2 tekan gear mo pecut.ada yg park keta sesuka hati ja even kat bus stop pon.. apacer nih?mayb dh redy nak berkorban kot?..bnyi cm xpueh hati ja aku ni.tp mmgla kan.ni baru jd pemerhati lom g jdk pemandu jln raya.pas ni bila jg pemandu xtaula ap lak ak nk berletiaq...haha,,sabor je la.anyway sebenarnya ak nak wish salam aidiladha ja.sat2 g nak p umah tok kot.xtaula xlrt nk jln kaki even 5 mnt ja nk p pon.huhuhu...chow

1 comment:

ZARIFAH said...

salam...
lwtlah blog sya..
http://mylife-islam.blogspot.com/
rjin2 kn tgn untuk mnaip blog sya!
;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails