Tuesday, January 3, 2012

Nak letak jugak lah jadual exam

Salam sayang.

Apa guna jadik student kalau takda exam

Ni ha aku tempek jadual exam aku untuk semester 8 yakni semester akhir aku di UPSI ni kalau tak mengulang lah kan. Ada 4 ketul semuanya.

Jap nak keluarkan slip exam segedabak kertas A4 

Current Issue In Biology SBV 3023
3 Jan 2012
2.30 pm

Principle in Microbiology SBB 3033
5 Jan 2012
9 am

Inorganic Chemistry SKT 3013
7 Jan 2012
2.30 pm

Current Issue in Chemistry SKU 3053
9 Jan 2012
2.30 pm

Paper hari ni dah setel. Gua kasi cincang lumat itu paper.macam biasa part yang best ialah part yang aku boleh jawab dan part yang tak best ialah part yang aku rasa "eh macam tak pernah belajar ajerrr".. part ni la selalu menghantui aku =='

Goodluck buat semua yang sedang final especially aku.

8 comments:

♥CIK SHA♥ said...

hahaha..dulu pernah rase part yang "eh macam tak pernah belajar ajerr" tu..

good luck for another papers..

mizz_aainaa said...

gudluck lah yek.. :)

penaberkala said...

satu paper dah bunuh tuh
ok what

good luck

Gua said...

Good luck jugak :)

cimon said...

chayokX2

(^v^)

p/s:mmg syok layann citer mr.bean tuh (^_~)

Rafhan said...

gdLuck mira!!

faINa989 said...

pangkah cepat lg 1 tu!

Ad-Dien said...

bittawfik wannajah, harap Allah permudahkanmu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails