Sunday, December 12, 2010

Giveaway EDY terbang jauh-jauh

Yang jauh mari dekat, yang dekat mari rapat. sini ada giveaway mo kasi daripada blog EDY, The Beauty In Ugly. Nak tau mcm mana mo dapat terus je lu olang klik itu banner kat atas, wa kasi direct terus. Apa2 masalah atau kemusykilan lu olang bole tanya bro EDY. 

Biasanya lau bab2 bertuah ni memang wa susah mo dapat. Tarak papa wa try jugak ma. Olang kata saja suka duka ma. To bro EDY, in case lau wa dapat la (kalau) wa ingat wa mau itu beg sulam, bole la wa kasi tunjuk sama wa punya jiran yg kerek itu.hehehe.

Wa mau ajak solang lagi kawan wa join ini giveaway... CIK SHA, comey punya amoi.hehe.
Tapi lu olang yg minat sama bro EDY ini giveaway, sila2 jemput2 pigi blog The Beauty In Ugly as soon as posibel


8 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

amirah said...

E.d.Y: thnx EDY :)

::..Dia daYa..:: said...

Semoga berjaya
:)

░♥si lampu neon♥░ said...

NAK TERBANG G MANA WEH XD

♥CIK SHA♥ said...

alamak!!kena tag..hehe..nnt ceq join naa..

butterflyana said...

GOOD LUCK! ;)

mie said...

nk kena join ni..

amirah said...

thnx atas wishing gudluck.jom r weh kita join beramai-ramai.hehe :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails