Tuesday, February 8, 2011

Hangat, panas, da bomb!!!

Salam hari selasa
Tempat: TU 1A
Masa: 4.11 pm
Status: Ada dalam kelas dan gigih update blog!


Sebenarnya bukan aku tak hormat pensyarah dengan slumber dek update blog dalam kelas tapi kelas yang sepatutnya mula pukul 3 ptg ditangguh dengan jayanya sehingga pukul 4.30 ptg. pensyarah tak dapat hadir dan diganti dengan cik tutor. sementara menunggu beliau jum kita update blog.


Sekarang ni ramai gila blogger kan, so muncullah ramai blogger yang femes, cakap ja nama blogger atau nama blog terus orang/blogger lain tahu itu shiapa. Masing2 punya identiti sendiri dalam dunia blog. Meh kita terjah blogger-blogger yang da bomb tak kiralah atas sebab apa pon ya. ini pon berdasarkan blog yang aku tahu jelah.



Hami asraff
Pertama kali jejak blog beliau memang tertarik dengan penulisan yang berdasarkan teguran secara santai. Dan secara jujurnya header beliau jugak menjadi punca dan dan dan orangnya yang kacak pon aku rasa salah satu penyebab orang 'melekat' di blog itu. Kiranya en hami asraff ni punya wajah kacak+gaya penulisan menarik.



Jejariruncing
Aku pernah melawat blog ni secara tak sengaja. Jumpa melalui facebook fanpage khairul fahmi (juga baru aku kenali). Rupanya empunya blog chenta hati kerol fahmi. Dalam sekelip mata ramai orang terjah blog dia. wah!.



Realiti Konspirasi
Lau tak silap ini blog zack zukhairi. perghhh aku rasa ramai aweks-aweks bole pengsan baca blog dia.hahahaha. masa aku pertama kali baca, mmg lawak entry2 si zack ni dan masa tu aku pon jadi lah folower yang ke 125 kot lau tak silap. skrg ni bila bukak mau dan beriban folower dia. tapi mmg patutla sbb entry lawak dan menarik dengan lukisan/ lagu terselit dlm entry dll. Masa tu tak ramai blogger tahu nak buat mcm tu, so bila dh punya kekuatan sendiri orang akan tertarik pd dia.


Lau nak ikotkan mmg banyak blog2 yang hangat tapi ni jela yg sempat taip dan teringat. apa2 pon tak semestinya blog yang suam2 kuku orang tak pandang.


* blog mana lagi yang hangat? aku tak berapa tahu sebab jarang blogwalking. 

11 comments:

Ruby said...

blog aku!!(okey, perasan ja)haha
hanis zalikha, blog hentak belipat&peti suara, cik epal...3 je lahhh ak bg dulu...

f_aRa_aINa989 said...

blog faina989...sbb isu **na**


hahahaha.........

penaberkala said...

blog faina pernah gak meletup dulu
sebab isu tunang,hahaha
sempat gak baca

blog hangat-hangat tahi ayam mcm den je lah yg tak de org nak masuk,LOL
apepun, blogging itu best

oit, masa kelas update blog?
xpe la, asal update,kah3

cimon said...

aku suke blog yg banyak komik mcm blog si zack tuh!

hehehe (^v^)

p/s: blog rojak yg ade review makanan & tempat2 menarik pon best - cube terjah blog si eriqazz / GTO (^_~)

name saye miza said...

anda telah ditag.sile ke belog saye.time kaseh ;)

♥CIK SHA♥ said...

nyempat lagi tu update belog dalam kelas..hahaha..ape la mira ni..

nub said...

blog ang hebat gak

MuNsYi SaMa said...

dah agak mesti xdak. tak cukup hot.kena letak banner cam hami la cmni :P

E.d.Y said...

mmg cukup hangat..huhu

kau kesah ke?? said...

aku tak tau apa yg hangat dan apa yang hangit.

mikeon9 said...

saya rasa antara blog yang sering jadi perhatian adalah blog ben ashaari dan realiti konspirasi. Masing-masing ada kekuatan tersendiri.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails