Wednesday, January 26, 2011

Jangan tak tahu ya

Bangun pagi-pagi, celik mata, sengih sorang-sorang, hati berbunga-bunga. Hari ni hari KHAMIS. Yezza! hari yang ditunggu sejak sekian lama. 


buka purse, cepat-cepat keluarkan kertas sakti


Tren: 22- SENANDUNG MUTIARA
Dari: TANJONG MALIM
Ke: BUTTERWORTH
Berlepas: 27/01/2011  2321        Tiba: 28/01/2011  0458
Kelas: Kelas Superior
Koc: D2                                      Tempat: 2B
Tambang: RM29 (T_T)


Agak bersusah-payah jugak nak dapatkan tiket sakti ni. Menitis-nitis air mata peluh masa nak pegi beli. mana taknya, kami (aku dan ain) gagah jalan kaki sampai KTM. Semua ni gara-gara xda bas nak pegi KTM masa tu dan demi penjimatan hebat sbb duit pinjaman tak masuk lagi makanya kami berdua nekad jalan kaki terkedek-kedek pegi KTM daripada bayar RM5 utk naik kereta sapu.adeh.Tapi xpala, at least berbaloi-baloi sbb tiket masih ada. Lau tak bebal gakla.


Tren pukul 11.21 malam, sampai butterworth pukul 4.58 pagi-pagi buta. 5jam lebih gak la dalam tren tu, entah apa yang aku nak buat masa tu. Aku ni bukan jenis tidur dalam ketapi. Entah pasepa kelopak mata aku ni susah nak lelap. Ada tips nak lenakan aku tak?? nak jugak mimpi diselamatkan jejaka hot..hahaha




13 comments:

E.d.Y said...

lama tu dalam train..xlenguh ke?

hans said...

owh
lebih kurang naik bas la
bas lagi lagi lama
ohohoh

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

selamat bercuti-cuti yaa :)

menusuk hati said...

hehe!Tahniah2!hati2 balik kg n kalau xda ole2 untuk family,kami faham..hehe

♥CIK SHA♥ said...

hebatnye tak tido dalam train..hehe..kalau ceq tak sampai 10 minit ketapi jalan dah ternganga tido..kui3..

JIJI YU said...

pehal pula ko letak gambar aku

anen said...

g duduk ngand driver kat depan nun..lepak2 belajo care nk bwk tren...hehe

penaberkala said...

Limau tak beli lagi nak raya next week
jemput dtg rumah, nak kasi angpau,LOL

apepun, slamat bercuti
tak nak tidur dlm train?
pi je ngorat jejaka hot dalam train

cimon said...

taste tak agak2 seyy...

hehehe (^v^)

SM Banjamin said...

kesian... tu la cabaran seorang student... slamat bercuti...

p/s: ni nape tampal gambar saye ni... aww... malu laaa.... hihihi

Blur said...

memang penjimatan yg hebat...

Jom baca dan komen post terbaru Blur Fakta Menarik Part 3

maCy said...

header tu sgt cool~

padle said...

sangat lame di dalam tren...bole cramp...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails