Friday, November 16, 2012

Suapan istimewa

Salam.

Masih dalam mood sekolah.cuma teringat hari terakhir di sekolah convent light street bersama budak kelas 2 Kuning. Kelas terakhir dalam tingkatan 2. Aku cuma masuk seminggu sekali je iaitu waktu PJK. Budak cuma 18 orang semuanya. Minggu terakhir cuma main bebas je, ajak depa main "water and ice", game yang sorang akan kejar yang lain dan sebut ais bila dapat tangkap, pastu orang yag kena tangkap kena jadi ais la,tak boleh gerak. Lawak sebab semua lari merata-rata. Pastu ajak main "ibu ayam dan anaknya dan musang" ..ala game yang ibu ayam pinjam barang dari musang pastu dia hilangkan, so musang pun berdendam dan nak makan anak ayam. Game ni nak tgok macam mana si ibu ayam jaga anaknya.haha

Pastu main game "memimpin si buta" game ni 1 kumpulan ada 2 orang. seorang akan jadi buta dan sorang lagi kena bagi arahan apa yang perlu dibuat. Aku aturkan gelung rotan dan suruh depa pimpin partner buta masing2. Siapa cepat dia menang. Budak-budak ni ada main tipu ada yang terlanggar budak kelas lain siap teraba-raba lagi.haha..memang seronok. Aku cuma nak objektif tercapai je iaitu semua kena berpeluh.haha

Masa hari terakhir, budak2 2K panggil ke kantin cakap ada jamuan. Masa pegi sana depa keluarkan kek dan suruh aku potong.. So potong jela, pastu depa suapkan kek kat aku. Masa tu agak terharu lah.4 orang suap secara direct.. eh depa ni nak pekena aku ke apa..haha..jenuh telan kek.Apa-apa pun terima kasih 2 Kuning atas kenangan ini :) walaupun ada yang kata biasa lah takda apa2 pun.Tapi bagi aku ia kenangan yang tak dapat dilupakan.

3 comments:

iqbalsyarie said...

Selamat bercuti Cikgu Amirah :D

cimon said...

Hepi holiday cikgu mira!!! (^_^)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails