Friday, August 19, 2011

Dating kali kedua

Lupakan ke"stress"an bersama kelas biadap. ha ha. Macam tak baik ja cikgu kata begitu kan. Tapi nak buat macam mana, cikgu pun manusia yang punya amarah ....alasan kukuh tak? kuikuiku

Dengan sekelip mata, saya petik jari, jum hilangkan ke"stress"an itu dengan kegembiraan.
Bagaimana? tepuk dada tanya selera...maknanya dengan makan lah tu XD

Hari Khamis malam jumaat, keluar lah bukan 1 bukan 2 bukan 3 tetapi 4 anak dara pingitan ke kedai makan berdekatan. Hajatnya mestilah mahu makan kalau dah ke kedai makan. Tetapi kali ini agak istimewa kerana kami 4 orang dara pingitan ditemani seorang teruna pinggiran. haha. ok hal itu tak lah menjadikan pertemuan kami kali kedua itu istimewa. Apa yang lebih istimewanya ialah kami masak dan bawa bekal ke kedai makan tu. Si teruna pingitan yang order makanan hanya order tomyam dan nasi putih. Lain2 lauk pauk dibawa oleh kami sendiri. Air pulak ditaja oleh si teruna.. air tebu yang sedap...yang diperah sendiri oleh beliau. Ok patut sedap..hehe.,.nasib baik kami tak dihalau sebab bawa lauk sendiri, sambal udang dan paprik ayam dan telur gebu dan agar-agar. Kan dah order tomyam sahaja. jimat-jimat. Lain kali boleh bawa bekal lagi dan pesan 1 jenis lauk sahaja.kehkeh

Apa lagi, jemput "makan" gambar-gambar di bawah :p

sebelum bertolak haruslah "keras sebentar" depan kamera

kami berempat. dari kiri ain, ruby, saya dan dida(ketua rumah)

si teruna malu-malu...eh gambar ni dah macam majlis berbuka puasa
satu family..si suami dan isteri-isteri beliau. erk.

ini la santapan berbuka beta dan kawan-kawan.sedap.titik.

*Seronok berbuka bersama teman serumah yang disayangi.(ruby, ain, dida sila baca)
*Berbuka dengan kesayangan memang lah seronok. Dah banyak kali saya ajak si dia berbuka bersama tapi si dia takmau.anganku musnah.

5 comments:

Ruby said...

terharu sat aku baca part yang last tu. tapi sat je lah. muahahaha

ain fathihah said...

ahahaha. ooo baru tau. hg syg aku rupanya.

f_aRa_aINa989 said...

haha...x buka posa dgn encik sayang ka??
hehehe

JIJI YU said...

hamboi2 engko melantak ke berbuke

cimon said...

gilerr jeleouss...

p/s: SeLaMaT HaRi RaYa, MaAf ZaHiR & BaTiN (^v^)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails