Thursday, November 24, 2011

"Awak" like tak lagi?

Angin sejuk menyerpa pipiku yang gebbu ini....ahhh sejuknya...hujan lebat ni sedap kalau tidur dan mimpikan si pria pujangga.Takpa sabar dulu.Graduate pun belum lagi. Tesis pun belum siap menulis lagi, tapi entry blog cepat pulak si mira rileks ni..hek2......lagha sebentar, lumrah remaja macam aku..yess masih REMAJA!

Lepas siap buat assignment (tahniah buat diri yang pemalas), aku pun online facebook. macam biasa lumrah remaja macam aku ni. Tiba-tiba ada seorang menegur, lelaki...

Aiman : Salam
Aku: wslm
Aiman : blh tlg x?
aku: ni siapa (padahal dah kenai)
Aiman : saya aiman
Aku: tlg apa...ish2 xtdo lagi?
Aiman : http://www.facebook.com/pages/Ehsaya-tiba-tiba-rindu-kat-awak/161142587283142 awak dah like msj sya blk tau,,
Aku: kmu xknl sy ka?
Aiman : x perasan..awak like x lgi?
aku: kmu ber'awak' dgn sy? hmmm
Aiman : sbb muka awak belah sna sya nak kenal mcm mna,,heheheh (dp pic aku tak nampak muka)
aku:oh mcm tu.saya boleh kenal kmu, tp kmu tak kenal sy ya
Aiman : hahaha awak like x lgi page sya bgi 2?
aku: x...selagi kamu tak kenal saya siapa
aiman: mcm mna nak kenal, sat2 sya tgk pro5 pic awk (gambar2 fb pun aku dah private semuanya)
aku:kmu yg add saya kmu tak kenal ya, nak kena kmu ni, lau saya jumpa mmg la kna ketuk
ketampi 35 kali
aiman:owh, kenai2, cikgu ekk, sorry2,.. cikgu2 like lagi???




hadeh, boleh pulak student suh like sana sini...tak kuasa lah i XD




hahaha...nak tergelak aku. sebenarnya si aiman ni budak kelas yang aku relief...kelas paling hujungggg dalam tingkatan 3...kelas 313..masih aku ingat mukanya tapi dia tak ingat aku.ceit ceit ceit.


*takkan aku nak kena tukar profile name fb "cikgu nur amirah" pulak..takleh2, lau ada gelaran cikgu kena berhemah semasa facebooking.wakluuuu...

6 comments:

Aisumi Chan Kawa'i said...

hahaaa.. xkenal sbb tu berawak-awak.. haihh budak2 skrg..

♥CIK SHA♥ said...

ahaha..hai awak!

lawak la anak murid mira ni..adudui..

Ruby said...

haha. patutla tiba-tiba pelik ber"awak saya" pula. haha

siap suruh like2 lagi. student aku pun ade mcm tu.=.="

penaberkala said...

kah3, arghh malu gila klu jadi budak tu
tu la cikgu, profil picture mengalahkan budak sekolah, haha

cimon said...

profile cikgu nampak remaja sgat...pasal tu student pon nak "try" awak2 tuh.

hehehe (^v^)

xerox_91 said...

Huh, melawat blog amirah...hihihi...
=)
teringkat kat amirah bila baca kembali komen kat post saya mengenai bas tu..
Saya budak engineering...
study kat KL..:)

http://cak-lempong.blogspot.com/2010/01/memoir-bas-di-utm.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails