Monday, October 4, 2010

Mira! update blog!

Salam. Ahhh...rindu..sungguh ...lidah ku kelu berkata-kata, bibirku kering merata-rata, jari jemariku kaku tanpa derita, blogku sunyi tanpa berita. Makin lama makin liat, tapi tetap manis macam dulu..err maksudku blog ini ya.

Dh tiada pengunjung, masakan nk ada pengunjung kalau tuan rumah tiada?diketuk-ketuk tapi xbuka, balikla si tetamu dengan hati yg lara. Kembali semula kemudian harinya tapi masih tiada berita..okeh2 fulstop!malam2 ni xleh merapu banyak2.

Blog cikai aku ni dah hampir 10 bulan. Sebenarnya banyak benda yg masih belom tahu. Bab2 coding2 template blog pon aku nganga lagi. Bekground kaler pon putih ja, xda rasa nk tukar apa2.lau tukar ada la tu kena main dgn code2. Tapi sebenarnya lau nk belajar bole ja.Cuma hati masih tidak mahu, usah dipaksa kalau begitu. Dalam rumah ni pon ada 2 gadis blogger yg kental2. Lau nak tau bole ja tanya depa.

Ini entri induksi. Farah aina sama ain fathihah suda bising.

Mira! Update blog!


*esok kuiz biostatistic.sapa nk dok sebelah aku??bole berdiskusi nanti..hoho

9 comments:

$h@h_Izn@n said...

ayok kntoi nk 'diskus kuiz' repot2 hehehehe

amirah said...

shah_iznan: haha...lom kantoi g..esok ma =p

♥CIK SHA♥ said...

hahahaha..gmbr tu kelakar kot..kantoi meniru..

cimon said...

seriess...

bisa dipraktikkan lpas ini

hehehe (^v^)

amirah said...

cik sha: hehe, selamba depan atas semua tiru


cimon: ..tapi pandai2 hidup..huhu

penaberkala said...

amacam kuiz? all the best la

hawat lama tak update?

amirah said...

penaberkala: kuiz baik2 aje kot.huhu.blog sedang bercuti kot.huhu.

farhanimradziah said...

kelakarla pic tu..
edit ke mmg betoi punye ek? haha

amirah said...

anem: entahla anem,amek ja dr google..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails