Wednesday, June 30, 2010

Aku stalker terhebat??

Stalker tu ya tapi terhebat tu xdala..biasa2 aja..Sebelum aku tersesat dalam dunia bloging ni, aku selalu blogwalking membaca entri2 kamu. Bermula dengan membaca entri daripada blog member2 yg dh lama berblogging...aku menyusuri link blog2 hebat drpd blog member aku. Tapi masa tu aku aku still xda minat nak wat blog sebab aku malas nak belajar..haha...Semester 3 aku kena amik course ICT, salah satu assignment ialah kena wat blog, time tu la aku belajar sikit2 psl bendalah ni semua. Lepas tamat sem 3 aku mula wat blog secara kecil-kecilan...eh2 dh mcm wat bisnes lak..sampailah sekarang ni blog aku masih bernafas. Bila dh ada blog sendiri, aktiviti aku menyerang hendap blog kamu diteruskan dgn jayanya..hak2..So maybe sebab tu aku dapat award stalker terhebat. Thnx to firdauskhalid dot com. =)



1. Bagaimana anda menjadikan blog anda sebagai medan dakwah?
- Setiap entri biarlah ada sesuatu benda yg nak disampaikan. Walaupun satu ayat yg mengajak ke arah kebaikan pon dh dikira berdakwah. Lau nak diikotkan ilmu agama semua org tidaklah sempurna tapi dh jd tggjwb setiap drpd kita utk berdakwah.

2. Sumbangan selama anda menjadi blogger
- Aku berblogging xsampai setahun pon lagi so dikira baby blogger la..hek2..sumbangan mcm mna tu? kalau sampaikan sesuatu kat pembaca tu ada la kot sikit2..

3. Apa yang anda dapat sepanjang jadi blogger?
- Dapat kepuasan, tmbh kenalan w/pon di alam maya, tmbh ilmu dan informasi, dpt mematangkan diri..mgkin la..hehe.

4. Blog yg mcm mn anda suka stalk?
- Blog yg ada pic2 ngeri, ada pengisian, blog lucah lawak, dan blog cemerlang(abubasyer.blogspot.com)

5. Tag lagi 5 stalker
- Johny depp
- Jay choww
- Player spain jersi 17
- 2 org bebudak sains rumah no.7 jalan 5

15 comments:

Cik Amy said...

Moga moga stalker y kamu tag jawab tag kamu. Huhu ~

ZACK ENTRY said...

suka tengok pic2 ngeri??hehe


tahniah dapat award..=)

firdaus khalid.com said...

aipp..aipp..

hak3..makasih tw..ade lgi award menunggu..nk x..hak3..

MuNsYi SaMa said...

betul2. dpt tmbah kenalan dan pengetahuan bile bblog ni.:)

cimon said...

best bace blog cik amirah nie...

heheh (^v^)

Fiq said...

jawab la johny depp oii... guna google translate. haha

amirah said...

Cik Amy: Amin..haha...tapi lau xjwb tiada apa la..bizi la tu.. :p


ZACK ENTRY: yes...terima kaseyhhhh


firdaus khalid: terima kasih kembali bg award..lau ada beta nak lagi?..

amirah said...

munsyi sama: aha..itu yg penting =)


cimon: ohh terima kasih =), kamu selalu lepak sini. sanggup baca entri sy yg kdg2 merapu..haha


Fiq: hahaha...jhat la :p

NiZaM Limited said...

haha..award stalker mcm ni pon ade ke..
mkirenye mira dicop sbg kaki skodeng la yek..tahniah2..
bukan senang nak dapat tu..teruskan skodeng yek.
jgn lupe dtg skodeng blog sy..ahaks..

amirah said...

nizam: tula psl..ada gak award cmni, terkejut gak sy yg dpt..haha..
selalu ja skodeng nizam

amirah said...

nizam: tula psl..ada gak award cmni, terkejut gak sy yg dpt..haha..
selalu ja skodeng nizam

penaberkala said...

stalker terhebat kah? haha..nice

amirah said...

penaberkala: adeh,,org bg sy amik aja..hehe

ain fathihah said...

hebatnya hg. haha

fndrocka said...

main tag jer kau ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails