Thursday, July 1, 2010

Award Fiq bagi..weehuu

Kepada Mr Fiq,

Aku dah lama skodeng tuan blog SOMETHING TO SHARE. Sejak aku berkecil-kecilan dalam arena bloging, aku terjumpa blog ni. Merisik baekk punya sampailah aku berjaya menjejaki nama tuan blog iaitu Fiq..padahal ada ja ditulis kat profile dia..hek2..Nama sebenar jejaka ni ialah Shafiq Farhan, study kat UM..kira dekat gakla lau aku nak pi melawat dia, masih bujang tapi xtaula available atau tidak..hoho..Fiq ni anak cikgu woo..respek aku lau dgr perkataan cikgu ni. So jgn cari pasal la dgn dia, silap haribulan dia gitau cikgu..hehe..Melalui pengamatan aku, Fiq ni beruntung r..sebab? Boleh dikatakan setiap hari dia melancong ke pulau Langkawi..cuti sem ja mesti pi langkawi...aiseyh jeles beb..untung r Fiq sebab tinggal kat situ..haha...Satu g yg aku dapat tau, mamat ni suka tengok movie..dulu dia pernah cerita yg dia ada koleksi movie mcm2..ang mintak ja nak movie apa gerenti ada punya, free lak tu dia bg..(eh Fiq, baik kenakan charge,kayo sikit)..tapi sbb kan mslh apa ntah movie tu hilanggg..nangis, frust gakla dia..sabor ek :p K lah, dh byk sgt aku merapu ni, harap byk fakta dr auta ye Fiq...

Tengkiu atas award ni..syaratnya kena cerita 5 fakta menarik psl pemberi award..Tapi aku karang sampai 1 perenggan..muahahaha


Ada lagi syaratnya..kena cerita fakta menarik psl diri aku..aku dh wat benda ni dalam entri yg lepas..
kira halal la ye aku letakkan link ajer ..

Entri pasal diri aku =)


Okeh, masa utk bagi award pd penerima seterusnya...jeng..jeng..jeng..


En Khairul Anuar
Cimon


Tahniah2....
Arigato kpd uoll yg sudi singgah blog i and drop komen2 yang bernas...i like it..ahak2..












8 comments:

E.d.Y said...

banyak tul dapat award

✖sLap mE pLz!™✖ said...

ak xdpt?! damn!

Fiq said...

hehe... betol2...=p

amirah said...

E.d.Y: org memberi kita menerima ;)

slap me plz: hehe..

Fiq: betol?..fewitt :p

cimon said...

owhh...eden pn dpt award!!

tenkiu x2 x1000 xinfinite

hehe (^v^)

p/s:sory coz xde blog nak balas award awak

p/s/s:nice entry & very generous on the award! keep it up!!

amirah said...

cimon: its oke..nak bagi jgk award kat kamu, rajin dtg sini n drop komen =)

penaberkala said...

tenkiu cik amirah
tak serik-serik bg award walaupun satu pun belum diambil/ terjawab
kena kumpul smua dl nih, buat jamak dulu,haha

tq ya

amirah said...

penaberkala: sama2 .sy dh memberi terpulang pd empunya badan utk amik..hehe...
sila jamakkan ya :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails