Saturday, July 3, 2010

Blogger sempoi dan best

Salam. Entri sampingan lagi...dan tentang award lagi. Dapat dari cutepinkybabygirl...wuhuu..layanzz


   


Award blogger sempoi dan best...sempoikah? bestkah?..
dan Top Blogger...erk..mcm ada yg xkena aja?haha..apa2 pon terima kasih =)


1. Apa nama blog dan kenapa letak nama itu?
No One Knowzz nama blog aku. Dari dulu sampai sekarang xpernah berubah. Sebenarnya masa mula2 nak wat blog aku sendiri xtau nak letak nama blog apa...tetiba terngiang-ngiang lagu akon..tajuk apa ntah tapi dalam lirik tu ada perkataan 'No One Know' so aku pon letak jela nama ni, konon2nya tiada siapa tahu kewujudan blog ni..hak2.....rasa-rasanya perlu tukar x nama blog ni??


2. Apa nama url dan dari mana datangnya idea itu?
nooneknowzz.blogspot.com...dari nama blog la...senang,abis cerita


3. Apa method dalam tulisan anda?
tiada method...tulis aja apa yg nak


4. Pernah terasa nak hapuskan blog?apa sebabnya?
tak pernah..masih baru lagi...baby blogger..hek2


5. Pernah ahli keluarga anda bca blog anda?
dijamin xpernah..


6. Apa perasaan anda bila ada org kata blog anda buruk sedangkan org lain kata blog anda cantik
aku sendiri xtau nak kata apa...haha...blog aku xla cantik pon, aku xhias apa2 pon..buruk 2 xtaula...buruk kah?


7. Bila blog anda diberanakkan?
21 November 2009. aku yg wat so aku kah mak?huhu


8. Siapa org pertama yg tau blog anda?
siti aishah dan farah aina


9. Apa perasaan anda bila org kata blog anda di sekolah?
xrasa apa2...time skolah tiada blog lagi


*Thnx to semua pemberi award, itu tandanya kamu ingat sama saya =)

14 comments:

Cik Amy said...

c0ngrates yeeeee dapat award ;)

seimura said...

wahhh dapat award lg tu. tahniah tahniah...

♥cutebabygirl♥ said...

thanks sudi amk award~ :)

E.d.Y said...

banyaknye dapat awards

nor_anifa said...

wah3..dpt award..bestnya..huhu..tahniah2

iqbalsyarie said...

masih bay blogger?cm tak cayae jew..hehe..sbb saya dah setahun lebih,tp follower kamu lg ramai drpd saya!hehe

Latest post:Masalah wanita dan Facebook

Fiq said...

pergh. sekali dapt double...=)

cimon said...

perghh...da mcm artiss dpt byk award!!

xde pics red carpet ke?

hehe (^v^)

amirah said...

cik amy: tq =)

seimura: haha...2la, btw tq =)

cutebabygirl: tq bagi award weh =)

E.d.Y: huhu..org bagi amik aja =)

nor_anifa: tq =)

amirah said...

iqbalsyarie: sy baru 7 bulan berblog, folower ramai kira alhamdulilah la....tapi blog iqbal lebih bermanfaat =)..

Fiq: haha...dh dia bg 2 amik jela

cimon: ehem2, perli nmpk..haha..org beri kita menerima la.hehe

rizputra7 said...

tahniah..teruskan lagi menjadi blogger

jane said...

thniah krana terpilah

wa3x~

hahhahaha

amirah said...

rizputra7: haha..tima kaseh,award ni mununjukkan org ingt kita aja =)


jane: haha...insan terpilih.kui3x

Anonymous said...

Untuk mendapat keberkatan segalanya misti bermula halal,bersih,suci,..kalau wang misti bersih,.maksudnya bukan wang judi,rasuah dll..gaji juga misti bersih..msksudnya kalau kerja 8 jam sehari..mistilah ikut jgn ponting dan banyak lagi hanya sekadar contoh sahaja..Benarrr..kena cari keberkatan supaya tak sesat..sekadar sikit coretan saja..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails