Saturday, November 27, 2010

Cuak beb !!!

Salam hari ahad. 
Putera idaman: semua orang tengah cuti dinda dok exam pulak
Puteri kalbu: tula, family dinda semua dh ada kat umah, dinda ja kena balik sini amik exam.
Situasinya di sini ialah si adinda sedang berperang dengan kertas2 soalan yang menikam bertubi-tubi. Sudah lepas 3 paper maknanya sudah ada 3 bekas tikaman di jantung. tiga2 paper direct dalam masa 2 hari. hari pertama waktu pagi dan petang. hari kedua waktu pagi pulak..alhamdulilah da lepas dan skrg hnya menunggu 1 tikaman lagi...arghhhhh!


Mcm biasa, siapa2 yg ambil exam akan.......


CUAKKKKKK....bila...


* killer paper yakni paper pembunuh..haha...
paper mcm ni bole dikatakan xramai yg survive dan bagi survivor paper ni depa pulun habis-habisan. so bagi yg xberapa nk pulun tu, tahap ke'cuak'kan lebih tinggi.


* banyak bab xsempat cover
mau xcuak lau masuk dewan exam dengan ilmu yg xberapa penuh di dada. masa ni la banyakkan berdoa supaya bab2 yg xsempat nk cover xmasuk exam. tapi biasanya yg xsempat cover tu la yg masuk exam, dh 2 markah tinggi lak soalan tu...hampeh tul!
* meja exam berdekatan dgn golongan elit dlm kelas
budak meja depan- student chinese otak A++
budak meja belah kanan- student yg femes dgn title ulat buku
budak meja belah kiri- student paling rajin abad ini
agak cuak bila duduk berdekatan bebudak ni, mana taknya, budak depan meja dari tadi xangkat kepala, budak meja sebelah ni bukan main tekan kalkulator bagai nak rak, budak sebelah sana lak mcm wat karangan penuh muka surat buku jawapan...ntah apa la yg dia conteng...huhu, cuak beb.


p/s: cuak nak periksa lain, cuak nak jumpa bakal mertua lain, cuak nak akad nikah pon lain.....apa lagi yang buat kita rasa cuak??

Bagi yg masih dalam mode peperiksaan, selamat maju jaya. =)

17 comments:

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

sabar2~~~

RUBY said...

cuak nak beranak pun ada jugak!hehe...
btw, gud luck paper pembunuh!

Nur said...

hahah..gud luck ya...jgn cuak2..nanti semua hilang

penaberkala said...

cuak tu rasa camne eh? hahahaa

apepun, good luck
all the best
jgn tgk sgt prg2 sekeliling, buat psycho je
g penting yakin pada diri :)

iqbalsyarie said...

Yes. finally exam juga. haha.

Goodluck!

f_aRa_aINa989 said...

relax mira..relax..

ain fathihah said...

cuak bila nak kawen! yeayyy

ismiaisha said...

sapa kanda puteri kalbu??
ehem3...
;D

aku pn cuak wei...aduii~

Adhwa said...

Gud Luck! saye baru abiz exam jumaat lepas... heheee ... :D All da best http://www.neokhilafah.blogspot.com

cimon said...

relax arr...

petua menjawab exam: goreng jgn sampai hangit!

p/s: yg penting ko bace notes bab introduction & conclusion, yg lain ko bubuh jek teori sendiri.

(^v^)kuikuikui

p/s/s:exam aku da habis jumaat lepas...goreng sampai 12pages (^_~)

E.d.Y said...

relek je..anggap je semua org sama macam kita..hehe

Ain Suka Biru said...

gudluck!!!

Anonymous said...

You completed some good points there. I did a search on the theme and found the majority of persons will have the same opinion with your blog.

Rafhan said...

haha, aku ari tu time killer paper sampai x bley nak tdo sbb cuak sgt.. tapi kire ok la sebab dpt jugak tdo 3 jam...

Anonymous said...

О! Che un bel post. Adoro leggere questi tipi o articoli. Posso? T aspettare di vedere ciò che altri hanno da dire.

cikCEPET said...

gudlux..!!

amirah said...

terima kasih atas semua yang mendoakan =).xsempat mo reply setiap komen kamu2. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails