Sunday, November 21, 2010

No One Knowzz, jangan nakal!

Kau lahir tanpa suara tangisan
Kau lahir tanpa kaki dan tangan
Kau lahir tanpa ada adik atau abang
Kau cuma ada aku, pemilik mutlak dirimu
No One Knowzz

Lau tak silap aku, tarikh 22/11/2009 aku mula buat blog dengan nama No One Knowzz. Sampai sekarang nama ni kekal. Masa mula2 nk wat blog ni memang renyah (susah payah) sebab aku baru nak mula belajar. sebenarnya dah tau pasal cara2 nk wat blog ni masa amek subjek ICT sem 3. Pastu berkobar nak try ada personal blog. Blog ICT  aku tu ntah apa jadi pon xtau.lama xtengok...lau kamu rajin singgah lah tengok
http://nuramirah32302.blogspot.com/ ...jangan ketawa suda...blog ilmiah tu..hak2...tengok url blog siap dgn nama n nomber matrik g...haha...gila skema!. tapi realitinya itulah blog pertama yg aku buat..Selepas dia tercetuslah blog yg kekal hingga sekarang ...jeng3x...No One Knowzz dot blogspot dot com

* Pesanan buat No One Knowzz- jangan nakal2 ya
* Terima kasih buat kamu2 yang sudi singgah atau baca atau komen atau kesemua skali =)
SELAMAT ULANGTAHUN PERTAMA WAHAI BLOG!yeeehaaaa


11 comments:

BUNGA said...

happy bday no one knowzz blog :)

ain fathihah said...

selamat ulangtahun, adik blog. hihi. kata blog ain fathihah

umi kalsom said...

selamat ulang tahun- no one knowzz blog =)

mizz_aainaa said...

happy birthday.. smoga dapat kekal hingga akhir hayat.. err.. hehe..

f_aRa_aINa989 said...

tukar jd miss i know u pulak..hahahaha....

penaberkala said...

happy besday blog
klu besday blog apa hadiah yg sesuai?
klu tau besday arini, blanja nasi lemak pagi semalam,kah3

♥CIK SHA♥ said...

epi besday blog cik mira..hehe..

Rafhan said...

happy anniversary... keep blogging ok..

rizputra7 said...

happy besday untuk blog nie dan tahniah...hehhe

cimon said...

hepi besday!! (^v^)hehe

Khairy said...

peh...skema nye url ko tu eh....siap ada no matriks. nasib baik takde no hp..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails