Tuesday, April 12, 2011

Di mana kan ku cari ganti, serupa dengan mu



Bait-bait lirik Allahyarham P Ramlee ku nyanyi dengan penuh kesyahduan ditambah pulak dengan suara soprano, ketika hujan lebat di bumi tanjung malim. Serius situasi sekarang sangat mengayat hati sanubari.


dah 2x aku hilang sesuatu yang berharga (bagi student macam aku). hilang pendrive, sekali lagi aku ulang hilang pendrive berkapasiti 4GB sebanyak 2x. sadis bukan? (actually tak lah sadis sangat) sedih tu sedih la tapi sat jela..hehe.


sekuen hilang pendrive-->


1- pendrive 4GB kaler hijau, kecik, comel, cantik, menarik dan tertarik, hilang sewaktu bengkel miskonsepsi sains. suspek>dide ;P


2- pendrive 4GB kaler emas, kecik, comel, cantik, menarik dan tertarik, hilang seminggu selepas kehilangan pendrive kaler hijau (rujuk di atas). suspek>sarah, ahli kelab RAS




lupakan yang lama, mari kita ganti yang baru. sesiapa nak belanja aku pendrive tak? balasannya akan ku buat entri super duper khas buat beliau.cepat-cepat sementara aku masih miskin pendrive.wakaka


*perenggan last itu bukan cakap-cakap kosong.hehe


*kepada kawan2 yang tak sengaja hilangkan pendrive saya tak perlu rasa bersalah, anda dah ganti dengan duit, saya tak rasa apa-apa pon. entri ni sekadar berkongsi. maaf ya. tiada unsur  mahu hentam kamu2. aman! ^_^

                                ~ ini lah pendrive kaler emas yang hilang tu~

5 comments:

penaberkala said...

adei, hilang pendrive?
klu byk benda penting dlm tuh, konpem nangis,haha

xleh nk bg la klu pendrive
klu pensil ke, pen ke, boleh la hulur2, kah3

SM Banjamin said...

sabor je la.. patah tumbuh hilang berganti.. redha je la.. ujian tu...

f_aRa_aINa989 said...

no one knowzz who take the pendy~

cimon said...

pendrive hilang? mmg jiwa kacau!! (T_T)

p/s: sabar ek

amirah said...

penaberkala: kah3 dibelakag ayat tu mcm xsesuai ja..hehe...ala bagi la pendrive penaberkala punya skg...setel..hak2

SM Benjamin: hehe, redha la. ada hikmahnya ;)

aina: tau la sapa yg hilangkan

cimon: agakla, sabor jela ...thnx mai blog gue lagi ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails