Thursday, February 25, 2010

~Jum bersantai bersama mira~

Bersantai xsemestinya di pantai,
kamu xperlu pakai bermuda,-bg lelaki
kamu xperlu pakai paroi (xtau btl x ejaan ni)-bg wanita
cuma perlu bersantai di sini...blog No One Knowzz
dan sudah tentu perlu berpakaian lengkap...
keh2 aku rasa mcm dh merapu

Jum r jawab tag yg diberi secara ikhlas dari TuahFadzli (MF)

ADAKAH ANDA RASA ANDA HOT??
tak, aku cool beb...

UPLOAD WALLPAPER PC/LAPTOP YG ANDA SDG GUNAKAN SEKARANG...


CERITA PASAL GAMBAR...
this is my syark...name bruce..still single

BILA KALI TERAKHIR ANDA MAKAN PIZZA...
minggu lepas kat Queensbay..gilaa lama tggu, lau beranak-pinak mau 7 generasi leh aku dpt

LAGU TERAKHIR ANDA DENGAR....
InsyaAllah by Maher Zain

APA YG ANDA TGH BUAT SELAIN MENYELESAIKAN TAG INI???
tengah batuk....uhuk13x

SELAIN DRPD NAMA SENDIRI ANDA DIPANGGIL NAMA APA??
mira A,,, mir,,, mirah,,kaka,..ME..

TAG LAGI 8 BUDAK
4~ anen
6~ Fiq
7~ Ruby

SIAPAKAH ORG NO 1 KPD ANDA??
ex-rumet b-4-18, bilik 2...kawan baik punya

KATAKAN MENGENAI ORG NO 5..
seimura??seorg wanita yg ganazz??-petikan ni dr blog beliau sndiri..heh

NO 3 ADA HBGN DGN SIAPA?
ain??sesiapa ja yg berhbgn dgn dia maka org tu ada hbgn dgn dia

BAGAIMANA PULA DGN NO 4??
anen??..muda2 g dh dipanggil daten seri...peewitt

PESANAN KPD ORG NO 6
fiq??...dh bsr pon..pepandai jga diri ya..

KATA2 CINTA UTK ORG NO 2
aina?? ...sory lau ada yg terkasar budi bicara, perasaanku bercelaru akibat PBL w/pon sebenarnya aku cool..<

ADAKAH NO 7 & 8 MEMPUNYAI PERSAMAAN?
ruby n che adlia..mereka wanita dan aku pasti ianya kekal selamanya..

BERIKAN 5 YG ANDA TAU TTG ORG YG MEN'TAG' ANDA
MF~ erk..xsampai hati aku nk tampar dia..hehe..
k la dia ni aku rasa~ ckup pancaindera, suka kecoh sana-sini cam apek jual sayor, suka membebel, ada yahoo meme, ada blog

PERSAMAAN ANTARA KAMBING DAN LEMBU
makhluk ciptaan Allah,

PERASAAN ANDA TAG INI?
cool...

ADAKAH ANDA TAU SI RAZMAN ITU SENGAL?
apa punya soalan da..mestilah xtau

GAY OR LESS??
of coz OR..


11 comments:

Aiza said...

keke.. dapat agk tag neh eyh.. sy pun dpt.. hikhikhik.. klako jawapan itu... 'or'

SADIS said...

aduh.

wa beci qb laa.dem.

IRIS said...

Memang santai. hehehehe

Nanti tunggu entry berkunci seterusnya saya bagi kata laluan ok.

thanks tau.

Fiq said...

wat! how come my name in there. oh god... later i answer. haha

amirah said...

aiza: MF kenakan kita r AR

SADIS: y? ada kngn kah?

IRIS: wokeh, i'll wait for u
thnx too :)

Fiq: rilek fiq..santai2 ma..hehe

Mr.Z said...

anda telah di TAG lagi..
nak jawab x pe, x nak jawab pun xpe..no worries.. ;)

Aus said...

rajin kau jawab tag..
hahaha .

baik ngaku..
gay ke less..
xnk or..
hahaha

amirah said...

Mr. Z: oh, i appreciate it, i will soon.. :)

Aus: ni pon first tag aku, malu r ngaku dlm blog...hak3

ismiaisha said...

kenapa aku ditag??
num1 plak tu..
huhu~
xpa,tggu aku menyantai nnti..
hehe~
:P

amirah said...

ismiaisha: sila2...hehe

Aiza said...

xpe.. jga dia :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails