Monday, February 22, 2010

Seksi senorita

Time cuti ritu aku tertengok video kelip local, sorang wanita from reality show. Perghh...cun melecun beb. seksis gitu...mengancam...terbaekkkla. Mana taknya rakam video klip smbil baring2...lentok2 badan ditambah dgn aksi2 manja, ala2 chumil.nasibla aku ni perempuan, lau x aku pon sure layan video ni sampai habis.hehe...

sebenarnya aku menyampah dgn video kelip yg mcm ni, boleh membangkitkan keghairahan si lelaki miang di luar sana. bagi aku lagu dia boleh gakla layan...sedap,,, tapi masalahnya bila tgok video kelip ni..hadoii...rosak mood aku yg sedang ber'honeybulan' ni.

Yang aku kurg faham ni, perlukah wat video kelip cm2? siapa target marketing company ni? rasanya bukan target umum, ni mesti xlain xbukan target si jejaka. Mau tgkap cintun dgn penyanyi ni...

Tapi sayang seribu kali sayang, gunakan kecantikan rupa dan tubuh badan untuk menarik perhatian. bakat??belakang kira la beb.janji video kelip ni gila kentang meletop..top..top

k ah. cerita2 gak..lau rasa nk layan videoklip ni layan r...choww lu



17 comments:

RUBY said...

aku tertanya tanya apa motif marsya mandi dlam vdeo klip ni???

♥CIK SHA♥ said...

suke gak dgr lagu ni..tp bile tgk je vid clip die..terus ^@#*&%#@..ape ke hal nye la yg p dok bergolek2 atas katil..p tyg part mandi..p tyg part londeh kain..what d motif la???huh!

Fakhrur Razi said...

woah dh mcm video clip pnyanyi2 kot yg lua negara dh
ahahahaha...

f_aRa_aINa989 said...

mira...nasibla si marshani bukan org islam..kalau x..perghh...

lg 1...motif dia manditu...
sbnrnya nak tunjuk yg diatu terbaik..mcm nama lagutu..hik3~~

amirah said...

Ruby: sbb dia bucuk..hehe

cik sha: agak r...dh xdak cdgn yg kreatif nk wat

amirah said...

Fakhrur Razi: 2la, aku pon rasa cm2

aina: mmgla bukan Islam tp dia kan malaysian, org timur, mmg bukan bdya kita la dok wat cm2

joegrimjow said...

bukan islam

yg islam pon lebih kurang je

perempuan ITU said...

haha,

biasa la tu , bak kata produsa nak market tinggi kena la mandi2? tak gitu ke. hakhak.pelik kan

SADIS said...

eksploitasi tubuh badan wanita.

standard media la.

amirah said...

joe: hemm..btl..cm2la

perempuan itu: maybe videoklip cmni meletop2 kat barat so diorg try wat gak kot...

amirah said...

SADIS: huh...dh kira standard

IRIS said...

Amirah,

semuanya sebab populariti dan ada pakej kata mereka lah.

=)

~nanti dah buat entry berkunci saya bagi kata laluan okeh.


=)

Fakhrur Razi said...

oh der bkn islam ker? :o

chelia said...

ish3
salah satu punca kejadian rogol.
tiru barat..
hedonisme.

semoga artis pakai elok2 sket len kali. pekalah dengan suasana sekeliling.
ish3.

FaTiN said...
This comment has been removed by the author.
FaTiN said...

ku geleng kepala tgk video klip itu

Anak Pendang Sekeluarga said...

salam,mintak pandangan atau nasihat/komen berkaitan dengan artikel terbaru yang di tulis di blog saya.Pandangan dan komen/nasihat dari anda amat saya alu2kan untuk di jadikan pengajaran kepada saya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails