Friday, March 26, 2010

Entri pasal diri aku

Siapa mahu tahu ..mari kemari, yang jauh datang dekat2, yang dekat datang rapat2, yang rapat stay mantain ke'ayu'an dan ke'macho'an anda. Kepada yang kurang berminat- aku agak terasa hati terhadap kamu...waaaa (T^T)..-abaikan emosi ni

Kisah sebenarnya disebalik entri ni ialah aku kena tag daripada aina. Cheesss kamu aina...bukan aku xsuka tapi xdak benda pon yang nak dicerita...ang dah tau pasal aku kan? :p

1. Siapakah anda di rumah?

aku agak konfius dgn soalan ni..rumah mana satu ya?
kalau rumah parents, aku memegang watak anak tengah yang agak bising
kalau rumah no 7 jalan 5, taman bahtera, aku adalah housemate yang cool B-)
kalau rumah bakal mak mentua, sudah tentu aku jadi menantu kesayangan :p

2. Siapakah diri anda disamping kawan?

Yang ni malas nak story ah..
tapi aku kasi hint la skit kan
lau nak tau ..dengarla lagu mat salleh yang bertajuk My Baby You..Marc Anthony
rasanya lagu tu kwn2 aku tujukan buat aku...hak3

3. Senaraikan 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai

~ Nak pergi Kelantan Darul Naim
~ Nak jadi pelajar yang rajin.....haha
~ Nak kemas bilik ----semak la sejak ika tiada...wuwuwuw
~ Nak focus dalam kelas Kimia-----sangat susah nak fokus dlm kelas ni w/pon aku duduk seat paling depan betul2 depan Profesor Ramli...adoyai...xtaula silap tang mana..
~ Nak siapkan semua assignment aku yang tertangguh sejak minggu ke 8 (skrg nak masuk week 12)..huh

4. Siapakah nama pasangan anda?
aku xsuka soalan ni sebab malas la nak kecoh2...lau aku gitau kang org ckp aku perasan lak...haishhh
ni ha aku letak pic dia terus k....

oppss...sori la..dia ni pemalu skit..
pic ni ja yang aku simpan bila aku rindu-rinduan..
amacam...kacak dan bergaya x?
tolong jangan ngorat dia k ---amaran---

5. Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda

1. kuat
2. gagah
3. pemalu
4. handsome
5. menutup aurat

6. Bila tarikh anda couple?
Semasa entri nie dipublish..baru ja pas sain kontrek ngn brader atas tu

7. Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Memandangkan kami baru couple, aku ajakla dia candle light dinner ngan aku..pastu boleh pulak dia kata " gua tiada masa la, gua nak tolong makcik tua tu lintas jalan sikijap ..ap2 gua telegram lu keh?"

chessscake punya boyfren....

8. Lagu tema cinta anda
(petikan lagu tema Barney & friends)

I love u,
u love me,
we are hepi family,
with a great big hug and kisses me for u
i know that u love me too...
(gerenti cair mamat tuh)

9. Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda
weh brader...tak panas ka dgn costume lu?..p r shoping beli baju len..

10. Tag 10 rakan anda yang lain
Maher zain, rapunzel, power ranger kaler biru, satria baja hitam, lisa surihani, alif firdaus azis, farid kamil, adnan sempit, johny depp, robocop...cukup2 aku tag 10 makhluk


aina, dah jawab tag kamu...1 soalan aku amik rm1 ja..total RM10, byr jgn xbyr



18 comments:

f_aRa_aINa989 said...

wahhh...very the cheesseeee cake ya kamu....hahaha...

mira...hensem r bf mira..
tanya dia power rangers biru available lagi x???
hek3~~

p/s: bagus...disebabkan kamu jawab tag saya...nnt sy tag kamu lagi ye..ahaha...-mood kejam kembali-

amirah said...

aina: terima kasih...beliau memang hensem..power rangers biru dh berpunya la aina, yg kaler hitam single agi :p

nak tag lg tag le..hehe

embun d tengah malam said...

lawak la

Fiq said...

makhluk yg di tag semuanya takkan jawab tag. haha

amirah said...

embun d tengah malam: lawak? ini seyes ke..hehe

Fiq: 2la...depa bz skit...xpa2 aku faham :p

Mr feckry said...

lu ni bagus..tak kecoh nama balak lu..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

aku suria perkasa hitam .. hi

amirah said...

Mr feckry: erk..xto nama power ranger merah 2..hehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o: hye2 :)

f_aRa_aINa989 said...

x mo power rangers hitam...
nnt gelap sat g org kawen x nmpk pengantin laki sat g...hak3~~

moon said...

adoi3...saket perutku gelak wahai mira... :)

ain fathihah said...

heh, ada pakwe kacak takmau kongsi!

IRIS said...

fakta best tentang diri. Harap hujung minggu ini hujung minggu yang indah untuk kamu ye.

amirah said...

aina: ala aina..soh la dia pkai bedak byk2..putih r nnti :P

moon: haha...aku x tanggung

amirah said...

ain: kacak sgt xleh r kungsi, lau x kck aku kungsi..hoho

iris: outa saja..hehe.slmt berhjg mggu :)

cikgadis said...

aik??
apasal partner org ada sini?
kita bermadu kali kan?
ahahahah :p

amirah said...

cikgadis: apa?tidakkkk....hehe

penaberkala said...

la,xpernah gi klantan ka,ish3
nape nk gi klantan?
jom make budu

haha,cik mirah sedang berahsia nampaknya..

amirah said...

penaberkala: aah, xpernah..lalu pon xpernah..huhu
budu dh make, sedap..
nak make budu di kelate lak, baru terasa..

rahsia apa ya??emm...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails