Monday, January 10, 2011

GiveAway Edy: Awak Busuk!


Assalamualaikum, salam sejahtera. Bro Edy buat giveaway lagi. aku memang dah lama nak join tapi saja lengah-lengahkan sebab tarikh tutup 12hb januari 2011. aku tengok penyertaan kaum hawa amat menggalakkan, hot jugak bro Edy ni.wakaka! so kebarangkalian untuk manjadi bertuah adalah 0%.hehe. tapi aku hentak-hentak kaki nak join jugak. saja mahu meriahkan giveaway ni, lagi pun aku memang selalu singgah blog bro Edy. 

penaberkala dan farah aina nazri, join giveaway ni jum

* semakin naik semester semakin homesick jadinya. semester 1 dan semester 2 tak terfikir pon mahu pulang kalau tak cuti. Tiket ketapi dah habis, sesiapa yang odw pi utagha, singgah tnjg malim lu keh


7 comments:

hans said...

good luck

P/S : Antara Pukul, Jam, Minit Dan Waktu

Seimura said...

huh? camne nak join tu?

E.d.Y said...

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

JIJI YU said...

semoga kau jadi wangi lepas ni..

padle said...

eh,join jugak ke..kalau menang,kongsi adiah tau!

De'din said...

good luck kawan !
nnti join ga saya pula yer !

amirah said...

hans: tQ :)


seimura: klik kat banner terus g empunya GA :)


E.d.Y: tQ :)


JIJI YU: hoyyeahhhh


padle: bereh :)


De'din: wokeh.tQ :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails