Tuesday, January 11, 2011

Nak kritik blog sorang mamat nih!

Pertama kali dalam hidup blog aku nak luahkan benda yang aku tak puas hati pasal blog seseorang nih. Tuan punya blog ialah seorang jejaka dari klate kot kalau tak silap. Aku tak tau la dia baca ke tak entri kritik blog dia ni tapi aku tak kisah, lantak r lau dia nangis mencurah-curah pun. 



Hey JIJI YU


Aku tau tahu la berapa kurun dah ko berblogging tapi aku tengok ko ni bukan main aktif lagi post entri dalam blog ko. Agak-agak aku la kan, ko dah kena rasuk kot. Mana taknya, sehari adala dalam dua tiga puluh entri ko update. Gamaknya dah xda kerja kot.hehe


Tapi.................


Walau banyak mana pun ko post entri aku akan baca la, tapi nak komen aku minta maaf la bhai, bila sempat komen aku komenla n lagi satu bila tenet umah aku ni dah nazak tapi tak mampos lagi, aku juz baca jela entry ko tuh. So takmo nangis2 lagi eh. chill beb.


Itu satu hal, aku nak kritik lagi.. selalu gakla aku terserempak dgn kartun animation dalam entri ko. Ish seyes aku rasa bendalah camtuh cuma kaum2 aku ja yang selalu taruk, tapi ko pun sebok2 nak taruk gak, ingat comel ke, naseb baik aku xda masalah dengan kartun panda ko tuh. lau tak mahunya aku bebal hentak2 laptop setiap kali masuk blog ko.


Aku kritik2 blog ko nih sebenarnya berdasarkan pengamatan aku bila dah 2 minggu kot aku jenguk blog ko. entry ko santai dan banyak merapu sana sini cuma 2la, tengah2 seyes, bila baca blog ko terus bertukar jadi watak teletubbies.hepi mcm kanak2 dlm iklan horlicks ho ho ho.


Dahla kot, aku rasa macam taip esaimen dah ni. Aku seru kekasih2ku sekalian pakat2 kritik blog mamat nih.
nesloo.blogspot.com 

klik banner lau nak hemtam mamat nih




Baru puas hati aku. muahahahahahaha









15 comments:

padle said...

kalau menang adiah,share la sket eyh..hehe

JIJI YU said...

haa tengok..mane lagi ko nak cari blogger cam aku ni..nak puaskan ati korang akur ela dkritik..ahaha..bangang tol aku..pasal emo tu...mmg aku rase aku kiut..ahaha..weh..makaseh join..

E.d.Y said...

ingatkan xpuas hati..rupanya suka..haha

cimon said...

panda mmg comeyy pon...adoi

(^v^)hehehe

iqbalsyarie said...

kartun animation? Okey apaaa....

Seimura said...

LAh. Kontezz rupanya. adehh..

amirah said...

padle: haha, lagi skali ek..boleh jer ;p


JIJI YU: ceh, banyak la ko ni..betul ke ko kiut??pewitttt ;p
weh buatla sticky post, sng org nak cari contest ko

amirah said...

E.d.Y: hehe, xda yg xpuas hati kot dgn blog itu ;)


cimon: heeheee, yup2, comey r cam pic panda ko ni :)


iqbal: ok aja. :)


seimura: xkan la sesaja mo kritik blog org kang tak pasal2 kena besalah indirect.jum join skali :)

ubi said...

haha..ada cabaran jugak ni..waakkaka

f_aRa_aINa989 said...

mira rajin masuk contest dah..hehe

E.d.Y said...

blog tu slalu gak skodeng..menarik

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, tak tergamak nk baca bab2 kutukan kritikan segala macam tuh.. wuuhuhu

btw, agak2 terkesan tak kat bro jiyi yuu?

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

good job yupppp tak sangup nak kritik lahhhh

hiro said...

pesen update 34 kali sehari ni boleh kwn dengan Abang B..kah2

amirah said...

ubi: hehe...

aina: saja la join2

E.d.Y: aah menarik dia punya gaya cerita

FIFIEY: agak terkesan...erk, terkesan mcm mn tu ya?

afzainizam: ala dia erima aja ap2 kritikan, so cepat kritik.hehe

hiro: abang B? siapakah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails