Monday, January 3, 2011

Buku lama 2010

Salam. semua blogger update pasal 2011, pasal azam baru. Aku pulak baru nak update pasal penutupan 2010. Biarlah, lain blogger lain post la beb. 


Terasa sangat sekejap dah pon tamat tahun 2010. Masa cepat berlalu. Alhamdulilah.


* Masih bernafas dengan normal
* Masih dikurniakan nikmat sehat 
* Masih punya keluarga yang bahagia
* Masih berpeluang menyayangi dan disayangi
* Masih mampu kejar cita-cita
* Masih boleh berfikir secara waras
* Masih mengambil berat dan diambil berat
* Masih boleh tersenyum dan menangis
* Masih boleh percaya dan dipercayai
* Masih sempat perbaiki diri.insyaAllah
* Masih diberi peluang bertaubat


Sebenarnya terlalu banyak yang perlu diucap 'alhamdulilah'. Aku tutup buku lama 2010 dengan ucapan syukur alhamdulilah. 


Ayuh mengorak langkah ke hadapan dengan lebih positif. Tahun 2011, tahun yang bakal menambahkan kematangan dalam dunia pekerjaan kelak.InsyaAllah.



22 comments:

♥CIK SHA♥ said...

selamat menempuh alam kerjaya..^_^

Rafhan said...

selamat tahun baru... GudLuck in ur Life..

ASaDa RyutaRo said...

semoga terus maju jaya di tahun ini.. ;)

penaberkala said...

ALL THE BEST
jadikan taun ni lebih baik dari sbelumnya

dh nk kerja ke?
pergh, best la dh nk abis blaja

M a W a D D a H said...

alhamdulillah...

jom berfikir secara positif...:)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Semoga hari2 yg mendatang akan kekal kebahagian itu

amirah said...

CIK SHA: tQ :)

rafhan: same goes to u :)

asada: amin :)

amirah said...

penaberkala: insyaAllah. thn ni praktikel :)

mawaddah: yup,mari sma2 :)

THE LEKAT LEKIT STORT: hrpnya begitu jua ;)

JIJI YU said...

kalo selsesema memang takley bernafas ngn normal kan.nway epy new year.

amirah said...

JIJI YU: yup, xsehat la 2..hepi new tear jgk :)

Apih said...

semoga panjang umur untuk menikmati betapa indahnya alam pekerjaan.. hehe

amirah said...

Apih: erk, insyaAllah.mcm scary je ayat

JIJI YU said...

muehehe..tak kuat isap habuk le kalo dah vacuum..ehheehe

amirah said...

JIJI YU: oh i c..haha...baru den mengerti ;p

hans said...

selamat tahun baru dan moga kejayaan menjadi milik kita semua
amin

P/S : Contest Dari Proton! Menangi Hadiah Percutian Ke Monte Carlo Monaco!

menusuk hati said...

salam tahun baru....azam nak naik berapa kilo?(",)b

Amni said...

kerja best! tapi belajar jauh lebih best! huhuhuhu....

all the best untuk new year dear...=)

f_aRa_aINa989 said...

Selamat menempuh sem ni dgn jayanya..InsyaAllah...

amirah said...

hans: terima kasih.amin :)


menusuk hati: sekilo ckup kot.rsanya da tercapai.hehe


Amni: thnx ya.hepi new year jgk :)

cimon said...

welcome to my world (^v^)

p/s: keje elok2 tau!

hans said...

sama2

P/S : Belia Benci Kuliah Minggu Pertama!

amirah said...

cimon: oh man..huhu

hans: :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails