Monday, March 29, 2010

Hari anugerah


"Alhamdulilah, saya bersyukur ke hadrat Ilahi dengan limpah kurnianya saya berjaya meraih anugerah ini. Ucapan ribuan terima kasih saya ucapkan kepada semua cikgu-cikgu yang telah bersusah payah mengajar saya, kepada mak dan abah yang berkorban mata wang demi saya serta kawan-kawan seperjuangan yang tidak lokek berkongsi ilmu."

Lebih kurang macam tu la teks ucapan aku sekiranya aku berjaya mendapat anugerah cemerlang sekolah. Tapi apakan daya aku tak berjaya menyampaikan ucapan tersebut kerana aku bukan pelajar cemerlang sekolah T^T...

Aku dapat anugerah ni..


Terima kasih kepada mamawuby.blogspot.com ..classmate aku,
yang peliknya ada syarat lak ek..weh ang bagi ikhlas ke x?..hehe
jangan marah..k2..aku jawab dgn tenang :p

1. Berterima kasih pada pemberi award dan link ke blognya
2. Berikan award ni kpd 15 blogger yang kamu rasa nak bagi
3. Maklumkan kpd bloggers bhw mereka mndpt award drpd kamu
4. 7 perkara tentang diri sendiri

~ TERIMA KASIH ROBIAH ROMLI :)
~ Aku bagi award ni kepada insan yang bernama:



10 sahaja..aku punya sebab kenapa aku pilih mereka
harap kamu2 di atas sudi terima

~7 perkara tentang diri

- alhamdulilah, aku sehat hari ni
- addict to maher zain's songs
- suka warna merah, sentiasa menarik perhatian aku
- agak pendiam ..
- langsung tak meminati novel
- suka try sesuatu yang baru
- berfikiran terbuka

ehem2...semua perkara baik ja..hehe
ok lah settle sudah hari penerimaan anugerah
kepada penerima seterusnya, harap kamu sudi terima ya :)




15 comments:

embun d tengah malam said...

ilike maher zain song

amirah said...

embun d tengah malam: same goes to me :)

RUBY said...

weyh, aku ikhlas ni..hehe...
neway, sama sama kasihhh!

penaberkala said...

haha,klik link dulu takut silap org je
aih,tersenarai juga rupanya
thanx cik mirah

amirah said...

ruby: hehe...ya2 aku nmpk keikhlasan ang :p

penaberkala: sudah terang lagi bersuluh nama kamu kan..hehe
sama2 kembali

f_aRa_aINa989 said...

award 4 me??
hoyehh2...\(^_^)/
ok, terover sudah...
saya akan amik award kamu pakai dress seksi babeh di bilik kamu ye...ahaha

amirah said...

aina: okeh bebeh...i'll wait for u..heheh

ain fathihah said...

dah amik award. juga dah jawab tag. TQ. no more tags, plizzzz

haha

Muhammad Hanafi Bin Sulaiman said...

salam.. terima kasih cik amirah..

saya masih xberapa faham dan masih x berkesempatan.. apa pun sy hargai award anda.. k tq tau..

apa pun sy da letak kat blog..

amirah said...

ain: tq..aku kena ang pon kena r..hehe,,baru fair

hanafi: ok2...tidak mengapa

MrDzy said...

thanks for award..nnt hamba balas. not in the mood of blogging~

soffya cik bulan said...

he...novel best lah syg...cuba bca.nanti jd hobi...;)

amirah said...

MrDzy: orait..welkam :)

soffya cik bulan: dh bca..2psl xlyn..xbest lor..

ASaDa RyutaRo said...

hahahahaha.. tumpang gelak sekejap..

ingatkan anugerah ape td.. siyes x skroll bwh dlu b4 baca entry ni td..

amirah said...

ASaDa: hehehe..maknanya kamu bca entri sy dari awal..tq :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails