Sunday, December 11, 2011

Tarik nafas lega sekejap

Serius aku rindu sangat nak menaip dalam blog ni.Sekarang dah boleh tarik nafas..sebelum ni bukannya tak bernafas atau tahan hafas sebab hidu kentut orang..tidak tidak..cuma sebelum ni sibuk dengan FYP. Biasalah budak suka buat kerja last minit so tak berapa boleh bernafas lah umpamanya bila sampai due date FYP. Alhamdulilah sekarang ni semuanya dah selesai dan mungkin tinggal edit untuk dijilid keras tesisku. Moga semua baik-baik saja.

Tarik nafas sekejap....fiuhhhhhh (konon-konon bunyi tarik n hembus nafas)

Tesis dah boleh tolak tepi daripada kepala otak ini. Sekarang perlu fokus pulak pada segala assignment yang tak pernah submit sejak-sejak buat tesis ni. Yaaa banyak sangat sangat assignment yang tertangguh dan dah melepasi due date submission. Dalam hati cuma berdoa moga hati pensyarah lembut dan faham dan jugak dapat terima assignment setelah siap dihantar. moga-moga.

Tinggal lagi 2 minggu kuliah. Maknanya cuma 14 hari sahaja lagi nak tunggang langgang ke kelas balik kelas. Lepas tu dah study week dan kemudian exam week. Sabar menunggu detik-detik terakhir di sini, bumi Tanjung Malim.p/s: Kepala asyik pening setiap malam. Banyak fikir masalah barangkali. Atau penyakit?? google-google jugak tengok simptom penyakit..ahh patutnya fikir yang baik-baik saja. Sekadar pening lalat. Moga kesihatan  terpelihara olehNya.

4 comments:

Rafhan said...

semoga dpt grade dengan cemerlang... :)

Ruby said...

keje banyak untuk smester ini. ayuh pulun!!hehe

cimon said...

Good Luck!! (^v^)

penaberkala said...

senasib la kita
lagi 2 minggu kena siapkan fyp
then final exam
doa-doa la semua dipermudahkan, tak sabar nak grad, amin :)

eh, sama habis la kita blaja,haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails