Monday, May 24, 2010

Baru teringat dia

Benda ni sebenarnya dah lama cuma aku ja rahsiakan. Aku kan jenis perahsia, so sapa2 ada rahsia meh kongsi ngn aku, aku simpan dalam hati aje..hoho..K la, mari serius kembali, dia dah tanya aku macam2 soalan tapi aku buat dek ja. Terasa diri ini tak bertanggungjawab pulak. Orang tu ikhlas dengan kita so biar la kita ikhlas kat dia balik. Baru fair kan..


Kepada si dia, ini jawapan saya


Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
Agak2 siapa nak tikam belakang aku?..kalau angpa tikam gak, aku xleh watpa kena p hospital dgn segera akibat kehilangan byk darah. Siapa2 berdarah O atau B sila tampil utk derma darah.tq :)


6 orang di hati anda?
Abah, mak, enon, abang, In, amer...eh cukup2 6 orang famili aku...


Anda rasa anda comel?
Ya setelah diedit gambar...haha


Single or taken?
Single mingle pringle..


Blog yang anda suka?
Ada satu blog ni yang aku selalu bukak, dalam sehari plg kurang pon mesti bukak sekali xkira la intenet slow tahap gaban pon aku bukak gak...lau kamu rajin, jemput2 la>>>di sini 


Adakah bilik anda kemas setiap hari?
Perlukah dijawab soalan ini?...tengokla sendiri..lau jawab nanti kata berlagak pulak..haishh


Lagu terakhir yang anda dengar
Your mother


Last text message
Ada :)


Last phone call
dari In, tanya nak milo berapa gram..


Hari terakhir anda menangis?
Berkerut-kerut kening...bila ek..  pass


List 5 kaler faveret anda
-MERAH
-merah muda
-merah tua
-merah pucat
-merah hati
Orang terakhir yang anda berYM?
Naim


Game yang anda paling suka?
Tiada


Adakah anda peminat MCR?
Tidak sama sekali


Apa perasaan anda jawab tag ini?
Serba salah...


Anda rasa tag ini best?
Best kalau soalan dia objektif


Tag lagi 10 orang
Aku rajin ja nak tag 10 orang, cuma orang2 malas nak jawab,
pilih jela secara rawak...


Zatil
Afsz
Aiza
Fara Ara
Madihah87
Padin
Ezad 
Fiq



#Selesai sudah semua persoalan...choww =)

13 comments:

asfz lily said...

terima kasih sebab sudi tagged saya..
payah soklan2 ni..weee~~

http://asfzlily.blogspot.com

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

rajinyer dia jawab tag :)

Aiza said...

nanti adek buad post ea sis , maceh tagg :)

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. comel setelah gambar itu d edit.. hihi :P

kurang keyakinan ni.. lalala~

Fiq said...

erkk.... adui....

maisyara Pot! Pot! said...

pehhh... rajin noh jawab tag. mai rase malas nk jawab tag kawan2 mai. wakaka xD


sian dorang kecik hati.. :P

ツ ZatiL e-OneNiey said...

dear..tenks Q tag me!
nnti kite watkn okeee~~
;))

nano said...

nano suke merah jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,
same2 yer kiter

Aidi-Safuan said...

tak tag aidi-safuan? okay merajuk. =(

amirah said...

asfzlily: sama2 :)..mmg menguji minda..

aisumi chan: org memberi kita mengambil :)

aiza: buatla di kala kesinyian..ur welcome :)

amirah said...

asada ryutaro: hehe...lau edit semua santekk ma

Fiq: saja ja..lau xnak wat tidak mengapa :)

maisyara: kawan kasi kita beri ..hehe

amirah said...

zatil: welcome..t gtau ekk..nak tengok ;)

nano: giv me 5..hehe

aidi: elelele...t aku tag betul2

E.d.Y said...

salam....dah lama tak jengah2 blog ni..maklumlah pergi bercuti...hehe...

rajinnye menjawab tag..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails