Thursday, May 20, 2010

Persahabatan di alam maya

Best x bersahabat di alam maya? Kekalkah persahabatan mcm ni? Selama aku tengok dan mengalami sendiri, aku rasa bersahabat cara macam mana pon kalau niat kita nak berkawan mesti kita rasa seronok. Aku xpernah la join mana2 blogger gathering, yela kan baru setahun jagung ada blog, siapalah aku nak join depa tu yang handal ...huhu...

Kalau setakat blogwalking dan singgah selalu di blog tu dan cuma kenal siapa nama tuan blog, dikira sebagai berkawan kah?..cuma kenal pada nama, nak kenal lebih2 boleh x?...hehe...apala yg aku ngarut ni..huhu

Apa2 pon aku suka dapat kenal2 dengan kamu2 blogger sekalian :)..terima kasih daun keladi kalau boleh belanja sekali ek..hehe..
Aku selalu gak singgah satu blog ni, smart r..ada putera katak posing tanpa baju dan berkaca mata hitam ..macho abis la, xpernah lak aku tengok muka dia cuma ri2 dia ada letak pic sorang dak kecik ala2 chinese aku tengok...beliau adalah Riz, blog  beliau ialah DEEPFACE. 
Semalam aku jalan2 blog dia and agak terkezut...sebab dpt award dari beliau...wahahahaha..
terima kasih sebab hulurkan friendship award pada beta..beta terharu..menahan syahdu...perasaanku??..ahhhhh usah digambarkan, kerna tiada visual yang sesuai ...hak2..


Macam biasa aku nak kongsi friendship award ni, pada tuan blog yg aku selalu singgah, mehla amik k...juga sebagai tanda persahabatan di alam maya yang kadang2 line susah nak sambung...tibai je la..

Farah aina........budak bilik 1
Ain fathihah........budak2 bilik 3
Moon...............bestpren 4 ever :)
Fiq..............yg tgh bz kat kandang kuda
Khairul anuar............tengah study kot skg ni..hehe
Aidi-Safuan.............aka aidi comel
Sendra...........CEO kueh tart
Nizam limited........macho gitu
Munsyi sama...........jejaka berkaca mata
Siti aisyah............bila da mo update..haiya
Che adlia............aka go mi nam
Seimura.............gadis jauh di perantauan
Asada ryutaro..........jejaka jauh di perantauan
Jedi.............sehat dan makin kembang katanya..
Acap de souza..............jauh nun di sabah ba

20 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hah?? apesal asada jd jejaka bunga?? uhh!

malaylifestyle said...

bnyk kwn la best...haha

amirah said...

asada: berposing di taman bunga...gurau2 aja..


malaylifestyle: betul3

Fiq said...

wah.... tq2. igt lagi yer. hehe=p

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. dah tukar lak ea? hihi :P

NiZaM Limited said...

wahh...thanks mirae.
saye pon dapat gak..siap ade tag macho lagi tu.
susah2 je. hehe..
thanks.. =)

seimura said...

weeeeee tq2. tapi cmne nk amik award ni letak kt blog? hohoho..

seimura said...

weeeeee tq2. tapi cmne nk amik award ni letak kt blog? hohoho..

seimura said...

weeeeee tq2. tapi cmne nk amik award ni letak kt blog? hohoho..

tehr said...

persahabatan boleh berlaku di mana sahaja hinggakan ke alam mimpi

penaberkala said...

terima kasih cik amirah
tak jemu-jemu bg award
dah 3 awards terkumpul stakat ni, haha
msh belum sempat utk publish post pasal award

apepun, suka jd kwn cik mirah
teruskan berblogging
adios

f_aRa_aINa989 said...

mira x pnah lupa bg org award..thanx mira!
hehehe..=D

acap de souza said...

rajin pulak bagi award ni...x yah la susah2...nnt blh bg 8 award lg la yek...trimas bebyk

p/s: x jauh sabah ni...hanya smntara d'cni..bakal kembali ke selangor t'cinta

ain fathihah said...

thx utk award. so bukak sem nanti boleh lah hg belanja aku makan..takpun hang masak lunch utk aku selama 1minggu

amirah said...

Fiq: mesti..welcome :)

asada:..aha dh tukar..huhu

nizam limited: welcome..hehe

seimura: amik ja...welcome :)

amirah said...

tehr: smpai mimpi?gi mana tu...tq :)


penaberkala: sama2 en khairul anuar, xwat post pon tak apa, kalau buat lagi bgs..hoho..
tq, sudi berkawan :)

amirah said...

aina: oh mestila..welcome :)


acap de souza: haha...apa2 pon hrp sudi :)
slmt kembali ke semenanjung ya


ain: hak2..ang kan bergaji..belanja la beta..

rizputra7 said...

oh..sam2...katak tue sekarang dah ada baju hehehe

amirah said...

rizputra7:..wah2..smart2..hehe

ain fathihah said...

kebetulan pulak asada yg kacak tu bagi award kat aku (sila jeles),

aku amik sekali award hg ni buh dlm 1entri yaa....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails