Monday, May 10, 2010

Sunshine Square

Sunshine Square..tempat faveret aku masa muda. Boleh dikatakan setiap hujung minggu aku lepak dekat sini. Tapi bukan lepak sorang2...tak menla lepak sorang2..tak cool la..Aku lepak dengan family aku. Abah suka bawak kami pergi pusat membeli-belah sunshine square. Tapi sejak2 berlaku satu kes tragis ke atas diri aku, aku dah tak berkenan nak lepak situ. Beg duit aku hilang di situ. Buat pertama kali aku ada beg duit, beg duit tu baru seminggu aku tayang kat kawan2, aku beli dengan hasil titik peluh aku round satu kampung time raya. Tapi apakan daya jodoh kami tak lama. Aku harap dia bahagia dengan tuan baru. 

Oklah, kesedihan aku terubat sebentar, Aku dapat award daripada nirelwof. Nama sebenar masih belum diketahui...aku tak sempat pegi merisik. Apa2 pon terima kasih daun keladi. 

                                                      Sunshine award

Aku nak bagi award ni pada blogger yang senasib dengan aku, yang pernah kehilangan sesuatu. Tak kira la pembaris kah, pemadam kah atau apa2 aja...jangan segan2, lau kamu tak amik, aku terasa...wakaka.

3. Fiq

Sekian, wasalam..



20 comments:

ain fathihah said...

la la la

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. siap keluar kenyataan plak tu, kalau tak ambik dia terasa..

rasa apa? err..

hihi :P tQ.. tQ.. akan di ambik sekejap lagi.. lalala~

acap de souza said...

arigato...aku ilang ape la ek?

MuNsYi SaMa said...

thanks. xingat penah ilang pe..huhu

Fiq said...

ye la2. ok. ambik la ni=)

amirah said...

ain:..ya, anda orgnya sila amik

asada: rasa nak makan siapa yang xamik..hoho

amirah said...

acap de souza: ko hilang pengasah pensel..hak2

munsyi sama: sama2.. =)

Fiq: amik jgn xamik, paksaan ni.. =)

chaie safri said...

uih.. xtau nak komen pe. tapi tetap nak komen. haha

amirah said...

chaie safri: thnx ya singgah cinie

SheY PuLL said...

kat mane 2?

ummiross said...

Sunshine square Penang ka?ummiross pernah duduk Penang 6thn,suka jgk lepak situ dulu sebelum ada BJ Court

amirah said...

shey pull, ummiross: yup kat penang..skg dh jrg lepak sna..xbest

rizputra7 said...

macam2 anugerah sekarang nie...

penaberkala said...

haha, baru abis bercuti dari kampung
dpt award lg dr cik amirah buat kali ke-2..
thanx ye

tp nk tnya, sy hilang apa?

Colourful life said...

x penah pun p Sunshine Square..& tak tahu lokasi kat mana..walaupun org penang..wakakh..

amirah said...

rizputra7: itula psl..amik jela lau ada org kasi..


penaberkala: welcomey. saya rasa kamu ada hilang sesuatu,..hehe...sy tembak aja

amirah said...

colourful life: laa...kamu penang area mana? kalau seberang mgkin kamu xtau. dia kat area pulau, bayan baru
thnx singgah :)

mynuffnang said...

singgat komen juga...ada sapa2 tahu macam mana nak buat linkwithin.ajar aku..

Mr.Z said...

sunshine square, hehe tak pernah dengar la pulak.. em shoppg complex ni kena hati2, ramai je org nak curi..

amirah said...

mynuffnang: klik ja linkwithin

Mr.Z: kat penang, 2la..bdk2 g xtaula sgt nk jaga harta..thnx singgah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails